Inschrijving:  gegevens voor Tastings en evenementen



Unprecedented English Whisky's

06/09/2024

 

Dank voor de Bbq inschrijvingen.

Wij moeten de inschrijvingen stopzetten, de Wcl13 Bbq is VOLZET.





Special Tasting: THE STORY OF SEVEN WHISKY BOTTLES BY MEMBERS OF THE WHISKYCLUB13.

Datum: 15 september 2023, om 20u

Locatie: Feestzaal Martijn Dewulf

                 Verkortingstraat 4

                 9040 St. Amandsberg

         Prijs Leden: €35,00 p/p

          niet Leden: €45,00 p/p

Te Storten op volgende rekening: BE29 0004 6988 4164

met vermelding van T150923 en naam en aantal

 


Tasting met Geert De Bolle

Datum: 02 juni 2023, om 20u

Locatie: Feestzaal Martijn Dewulf

                 Verkortingstraat 4

                 9040 St. Amandsberg

         Prijs Leden: €35,00 p/p

          niet Leden: €45,00 p/p

Te Storten op volgende rekening: BE29 0004 6988 4164

met vermelding van T020623 en naam en aantal

 


Tasting  met Chris Lauriers

Datum: 14 april 2023, om 20u

Locatie: Feestzaal Martijn Dewulf

                 Verkortingstraat 4

                 9040 St. Amandsberg

         Prijs Leden: €35,00 p/p

          niet Leden: €45,00 p/p

Te Storten op volgende rekening: BE29 0004 6988 4164

met vermelding van T140423 en naam en aantal

 

 

 

 

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

van bost philip
een jaar geleden

Recent werd het boek Whisky, beer & food van Bob Minnekeer en Andrew Verschetze aan het publiek voorgesteld.
Naast de vele publicaties over whisky’s is dit een welkome aanvulling in het boekenaanbod.

Een 20-tal restaurateurs gaan aan de slag met het pairen van whisky en (lokale) bieren.
Het resultaat is een mooi boek met verrassende gerechten en combinaties.
Ongetwijfeld een publicatie waarin de leden van uw whiskyclub kunnen interesse hebben.

In bijlage voeg ik de productfiche van het boek in het Nederlands en Frans, het boek werd in beide talen uitgegeven.

We kijken graag samen met u hoe we dit boek samen aan de leden van Whiskyclub 13 kunnen aanbieden.